Testimonials

Ervaringen van cliënten

Ik heb een aantal sessies bij Sabine gevolgd vanwege aanhoudende vermoeidheid na COVID-19. De sessies waren ontzettend ontspannend, heel fijn in deze frustrerende periode. Ik heb nog een weg te gaan, maar Sabine heeft me geleerd hoe belangrijk mijn ademhaling is bij het ontspannen en opladen, en hoe dat de basis is voor het krijgen van meer energie. Ik kan mijn ademhaling nu beter voelen en sturen, en daarmee van een hoge borstademhaling in een rustige buikademhaling komen. Sabine heeft een hele fijne en rustgevende stem, wist veel relevante kennis over te brengen en nam alle tijd om goed naar me te luisteren en daarmee de oefeningen nauwkeurig op mij persoonlijk aan te passen. Dat was enorm fijn! (Yara, 27)

Yogatherapie met Sabine heeft me geholpen meer balans te vinden en beter te luisteren naar mijn lichaam. Sabine wist precies de vinger op de zere plek te leggen. Tijdens de sessies keek ze goed naar mijn lichaam en manier van bewegen en gaf ze me specifieke oefeningen mee voor thuis die me verder hielpen om rust te vinden. Sabine heeft een ontspannen manier van werken en legt bij elke oefening heel duidelijk uit waar deze voor dient. Elke sessie voelde als een cadeautje van zelfzorg waarna ik helemaal ontspannen weer naar huis ging. Door de sessies met Sabine herken ik nu beter wanneer ik meer rust nodig heb en kan ik zelf yoga oefeningen inzetten die me helpen ontspannen. Vooral de ademhalingsoefeningen en yoga nidra in een open, ontspannen houding, beoefen ik nog regelmatig. Ik kan iedereen yogatherapie met Sabine aanraden, vooral als je door de drukte van het dagelijkse leven vergeet om ook af en toe pauze te nemen en naar je lichaam te luisteren! (Fam, 38)

Ik kwam bij Sabine terecht toen ik intensief trainde voor mijn eerste kickbokswedstrijd en merkte dat mijn ademhaling niet klopte. Ik kon niet lang uitademen en had het gevoel snel weer in te moeten ademen om op adem te komen. Soms schokte mijn ademhaling waar door ik soms bijna hyperventileerde. De eerste intake was heel prettig. Toen ontdekte ik dat er veel stress in mijn lichaam zat en dat ik voornamelijk vanuit mijn hoofd leefde. In vier sessies ben ik bewuster geworden van mijn hele lichaam en dat het daadwerkelijk signalen geeft wanneer iets te veel is voor lichaam en geest. Sabine leerde mij weer op de juiste manier adem te halen, vanuit de buik en niet vanuit de borst. Ze leerde mij hoe ik goed naar mijn lichaam kon luisteren en met ontspanningsoefeningen stressvolle situaties makkelijker aan kan. Het was een hele fijne ervaring en zonder deze sessies had ik zeker niet zo goed kunnen trainen voor mijn kickbokswedstrijd. Zelfs anderhalf jaar later heb ik hier nog dagelijks profijt van. (Lindsey, 30)

In de fijne ruimte waar ik Sabine heb leren kennen als yoga docente heb ik, naast de reguliere lessen Gentle Vinyasa die zij geeft, vier sessies yogatherapie gehad. Ik vond de persoonlijke aandacht, geduld, rust en tijd nemen om de klachten te analyseren bij de intake al heel prettig. De sessies waren evenveel heel accuraat betreft de uitleg, de tijd die genomen werd om ze te optimaliseren en het observeren van de werking die deze hadden op mijn fysieke en mentale behoeftes. Alles wordt op een heel persoonlijke wijze aangepast en het feit dat “niets moet” vond ik heel fijn. Sabine had mij ook oefeningen gegeven voor thuis, en bij elke sessies hebben we besproken hoe deze mijn gezondheidstoestand hebben beïnvloed. Kortom, ik raad absoluut aan om bij Sabine yogatherapie sessies te proberen, bij lichamelijke of mentale klachten of een combinatie van beide. (Cristina, 55)

Sinds een aantal jaar kickboks ik graag en zo fanatiek mogelijk. Echter bleef mijn uithoudingsvermogen slecht. Op aanraden van een trainingsmaatje heb ik een aantal sessies gevolgd bij Sabine, met name gericht op de ademhaling. Sabine neemt de tijd en luistert oprecht naar je. Ze let goed op wat je lijf nodig heeft en aankan. Ze stelt je op je gemak en zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer. Ik heb erg stijve heupen, ook daar heeft ze me mee geholpen en oefeningen geleerd die zorgen dat ik grotendeels pijnvrij kan sporten. Al met al een kundig en oprecht persoon met veel gevoel voor haar vak. (Ilse, 38)

Mijn ervaring met yogatherapie bij Sabine is erg positief. Ik heb meegedaan met een cursus voor lage rugklachten, na een blessure die ik heb opgelopen. De yogatherapie bleek voor mij een hele fijne manier om weer rustig en ‘veilig’ te starten met bewegen. Ik was onder de indruk van de hoeveelheid kennis die Sabine bezit, dit gaf mij vertrouwen en maakte het makkelijker om de behandeling aan te gaan. Sowieso heb ik Sabine ervaren als een fijn, betrouwbaar en kundig mens. Al met al zeker een aanrader! (Malou, 31)